U, de petitionaris

Behoud van de rookpaal op het perron

17 ondertekeningen

Ik ben tegen betutteling. Ik ben een roker, geen paria. Het gaat over 1 vierkante meter! Ook roep ik de niet-roker op om te tekenen. Ik kan mij niet voorstellen dat u moeite heeft met die ene vierkante meter op een heel perron. Ik roep hierbij op om de NS te boycotten. Door ondertekening laat u blijken dat men het hier niet mee eens is. Bij voorbaat dank voor uw handtekening. Maak dat het hier niet wordt zoals in Rusland, waar de staat alles uitmaakt.

Petitie

Wij

rokers en niet-rokers tegen betutteling

 

constateren

  • er woedt een razzia in Nederland: dat heet rokertjes pesten onder aanvoering van clean-air; de maatschappij wordt steeds verder tegen elkaar op gezet.
  • rokers worden gezien als paria's; ze krijgen nog minder respect dan een drugsverslaafde
  • zielig dat men iemand die op een perron rookt zijn vierkante meter rookruimte niet gunt
  • dit wordt opgelegd door de NS
  • niet-rokers vinden het ook te ver gaan.
  • ook wordt het gebruikt door de overheid als bliksemafleider voor de echte vervuilers: de industrie, Schiphol, raffinarderijen en de autogebruiker

 

en verzoeken

Behoud de rookpaal op het perron.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Einddatum:
10-11-2019 
Petitionaris:
Jan vrijvogel 
Organisatie:
bezorgde nederlander 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

rookpaal NS

het is gewoon belachelijk het gaat over een vierkante meter vind dat de NS zich niet te bemoeien heeft het is een genotsmiddel geen drugs.

12-08-2019