You, the petitioner

Behoud van de rookpaal op het perron

17 signatures

Ik ben tegen betutteling. Ik ben een roker, geen paria. Het gaat over 1 vierkante meter! Ook roep ik de niet-roker op om te tekenen. Ik kan mij niet voorstellen dat u moeite heeft met die ene vierkante meter op een heel perron. Ik roep hierbij op om de NS te boycotten. Door ondertekening laat u blijken dat men het hier niet mee eens is. Bij voorbaat dank voor uw handtekening. Maak dat het hier niet wordt zoals in Rusland, waar de staat alles uitmaakt.

Petition

We

rokers en niet-rokers tegen betutteling

 

observe

  • er woedt een razzia in Nederland: dat heet rokertjes pesten onder aanvoering van clean-air; de maatschappij wordt steeds verder tegen elkaar op gezet.
  • rokers worden gezien als paria's; ze krijgen nog minder respect dan een drugsverslaafde
  • zielig dat men iemand die op een perron rookt zijn vierkante meter rookruimte niet gunt
  • dit wordt opgelegd door de NS
  • niet-rokers vinden het ook te ver gaan.
  • ook wordt het gebruikt door de overheid als bliksemafleider voor de echte vervuilers: de industrie, Schiphol, raffinarderijen en de autogebruiker

 

and request

Behoud de rookpaal op het perron.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
infrastructuurexploitant 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-10 
Lead petitioner:
Jan vrijvogel 
Organisation:
bezorgde nederlander 
Website:

History

Signatures

Updates

rookpaal NS

het is gewoon belachelijk het gaat over een vierkante meter vind dat de NS zich niet te bemoeien heeft het is een genotsmiddel geen drugs.

2019-08-12