U, de petitionaris
Opsproing

Behoud programma Opsporing Verzocht op de NPO in zijn huidige vorm

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Behoud Opsporing Verzocht op NPO in zijn huidige vorm.

Petitie

Wij

De belastingbetaler, dan wel de netto betaler van de staatsomroep NPO.

 

constateren

Hebben geconstateerd dat de NPO van plan is de zendtijd van het programma Opsporing Verzocht A. te gaan inkorten en B. zelfs gedurende de zomervakantie geheel niet te gaan uitzenden. Ook vanuit politie en justitie is er zeer kritisch gereageerd op dit voornemen en afkeurend gereageerd.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dan ook ten gunste van een veilig en transparant leefklimaat, waarbij burgers worden betrokken bij het oplossen van misdrijven, dat het programma Opsporing Verzocht niet ingekort word en gedurende de zomervakantie zal voortgaan.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
D van Spijkeren 

Geschiedenis

Ondertekeningen