You, the petitioner
30688629 1716573091769838 1281081103926427648 n

Behoud Polderse Kermis

2,208 signatures

De Polderse Kermis, een prachtige traditie die Anna Paulowna rijk is! Slechts één keer in het jaar is het een samenkomen waar de samenleving van Anna Paulowna en omstreken naar toe leeft. Al meer dan 100 jaar in de Spoorbuurt en nu moet het weg zonder goede reden!

Petition

We

Wij zijn van mening dat het van groot belang is voor Anna Paulowna en de regio dat het gewoon in de Spoorbuurt blijft. Een ongekend mooie traditie.

 

observe

En constateren dat er niks in Anna Paulowna is waar jong en oud gezamenlijk samen zijn om een cultureel en traditioneel feest te vieren waar verbroedering hoog aangeschreven staat en de samenleving en het leefbaarheid verstevigd. Daarom vinden wij het belangrijk om onze stem te laten horen!

 

and request

Wij vinden dat de gemeente zo snel mogelijk alles in het werk moet stellen om het besluit terug te draaien. Ook om eens goed in overleg te gaan met de diverse partijen om tot een goed eindresultaat te komen en niet alleen het negatieve te benadrukken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hollands Kroon 
Petition desk:
Closing date:
2019-04-26 
Lead petitioner:
Polderse Kermis 
Organisation:
Polderse Kermis 
Website:

History

Signatures