U, de petitionaris
Img 20160527 wa0006

Behoud mooie Winnie de Pooh schildering voor kleine kindjes in het SKAC in Chaam

81 ondertekeningen

In de kinderopvang ruimte is er een prachtige muurschildering van Winnie the Pooh die heel sfeervol en rustgevend overkomt, helaas wil Kober deze muur helemaal wit verven omdat het te onrustig is, maar de onrust heeft niets te maken met de muur. Wil jij ook dat deze prachtige muurschildering blijft ? Teken dan alsjeblieft deze petitie.

Petitie

Wij

die vinden dat deze prachtige muurschildering moet blijven

 

constateren

Bij de opening van het SKAC is er door een schilder een wandschildering geschonken in de ruimte waar de kinderopvang is. Deze moet nu weg omdat het te onrustig is. Maar de tekening is niet onrustig. Het zijn juist alle gekleurde dingen er rond omheen. Volgens veel mensen wordt de onrust veroorzaakt door de vele kleuren in het meubilair. En geeft de muurschildering juist een rustgevend gevoel.

 

en verzoeken

Als wij niks doen wordt de muur in de zomervakantie 2016 volledig wit geschilderd en blijft er van dit prachtige kunstwerk niets meer over. Deze prachtige muurschildering moet blijven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorginstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
29-08-2016 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Sluiting Petitie

Deze petitie zal helaas wegens noodzaak 2 - 6 - 2016 sluiten..

01-06-2016