You, the petitioner

Behoud Monsieur Cannibale

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Na 1500 ondertekende petities heeft Efteling besloten de attractie Monsieur Cannibale aan te passen. 1500 op 17 miljoen inwoners en 5 miljoen jaarlijkse bezoekers, laten we zien wat er gebeurt als wij 10x (of meer) zoveel petitieondertekeningen kunnen krijgen voor het behouden van deze attractie.

Petition

We

personen die graag naar een attractiepark gaan

 

observe

Dat Efteling te snel heeft besloten de attractie aan te passen.

 

and request

Dat de attractie zijn oorspronkelijke staat (die hij inmiddels al meer dan 30 jaar heeft) kan behouden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-29 
Status:
Closed 

History

Signatures