U, de petitionaris

Behoud Monsieur Cannibale Efteling

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Het behoud van Monsieur Cannibale, zoals in bestaande vorm, als attractie in de efteling!

Petitie

Wij

Wij, echte Nederlandse burgers, waaronder bezoekers van de efteling

 

constateren

Tot onze verbazing dat de Efteling wederom gezwicht is voor een minderheid in de samenleving en voornemens is om ook deze welbekende attractie, die bij generaties bekend is, te verwijderen. Daarmee verdwijnt wederom een karakterestiek beeld wat inmiddels al jaren meegaat in de Nederlandse Cultuur en samenleving. Het kan verder niet zo zijn dat 1500 personen (0,028%) van aantal bezoekers (2019: 5,26 miljoen) bepalen dat iets 'discriminerend' is.

 

en verzoeken

Tot het behoud van de attractie Monsieur Cannibale zoals in bestaande vorm. Deze geeft juist het meest realistische en positieve beeld van de Arabische cultuur en sluit naadloos aan bij het thema van de Efteling. Tevens wordt zo dit 'onderdeel' van de Nederlandse Cultuur en samenleving gered voor heel Nederland. Om een referendum/rondvraag onder Nederlanders/bezoekers uit te voeren voor behoud van Monsieur Cannibale (tot op heden niet gebeurd).

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Monsieur Cannibale 

Geschiedenis

Ondertekeningen