You, the petitioner

Behoud Matra voor Nederland

48 signatures

Matra is een programma van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat investeert in de kracht van mensen in EU-nabuurlanden om zelf een verandering op een duurzame wijze tot stand te laten komen en te implementeren. Het is een direct en effectief programma. Dit kabinet wil op dit programma bezuinigen

Petition

We

Maatschappelijke organisaties met een Internationaal werkterrein in diverse sectoren.

 

observe

Nederland draagt via het Matra-programma direct bij aan implementatie van transitie-beleid en mentaliteitsverandering in aan de EU naburige landen. In tegenstelling tot de EU-subsidies, structurele fondsen en middelen die van overheid naar overheid gaan, zorgt Matra voor een herkenbaar Nederlands gezicht in de vorm van een Nederlandse partnerorganisatie, voor directere communicatie op maatschappij-niveau en voor succesvolle implementatie.

 

and request

Wij verzoeken de voorgestelde Matra begrotingen voor 2011-2013, uiteengezet in de nota “Matra gemoderniseerd” (Ministerie van Buitenlandse Zaken, 16 oktober 2009), te behouden en om er voor te zorgen dat het programma in 2011 weer open zal zijn voor nieuwe aanvragen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-12-14 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jonathan Even-Zohar 
Organisation:
EUROCLIO-European Association of History Educators 
Website:

History

Signatures