U, de petitionaris

Behoud knotwilgen en vormbomen Gemeente Drimmelen

304 ondertekeningen

De gemeente Drimmelen heeft in het kader van de bezuinigingen besloten om 30% van de huidige knotwilgen en vormbomen in de gemeente te kappen! GroenLinks afd Drimmelen vindt dit de kaalslag van onze blauwgroene gemeente. Vindt u dat ook? Kom dan samen met GroenLinks in actie voor het behoud van deze knotwilgen en vormbomen.

Petitie

Wij

Hoe meer mensen hun bezorgdheid uiten hoe meer we kans hebben om het besluit terug te draaien.

 

constateren

De meerderheid van de politieke partijen in Drimmelen heeft in het kader van de bezuinigingen besloten om 30% van de huidige knotwilgen en vormbomen in de gemeente te kappen! Waarom? Omdat er dan een klein beetje bespaard wordt op de kosten voor het onderhoud. GroenLinks vindt dit de kaalslag van onze blauwgroene gemeente. Verder merken wij dat veel inwoners bezorgd zijn om deze maatregel die de kwaliteit van de omgeving en het woongenot aantast.

 

en verzoeken

Hoe meer mensen hun bezorgdheid uiten hoe meer we kans hebben om het besluit terug te draaien. We vragen u dus om deze petitie te tekenen tegen deze zinloze bomenkap. Verder houden wij scherp in de gaten wanneer de gemeente bomen wil gaan kappen en zullen alles in het werk stellen om dit te verhinderen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Drimmelen 
Petitieloket:
Einddatum:
22-06-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Ad van Gils  
Organisatie:
GroenLinks Drimmelen 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.