You, the petitioner
8710624467296 1 680x560

Behoud knoflooksaus van Deen

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Op dinsdag 16 februari werd de overname van supermarktketen Deen door AH, Vomar en Dekamarkt bekend gemaakt.

Wat daarna bij vele als eerst door het hoofd schoot was; blijft de geliefde verse knoflooksaus van Deen nog wel? Al dan niet onder een andere merknaam.

Bij deze een petitie voor dat doel!

Petition

We

Alle liefhebbers van de verse knoflooksaus van Deen

 

observe

Dat het verkrijgbaar blijven van de verse knoflooksaus van Deen door de overname in het geding komt.

 

and request

Dat de verse knoflooksaus van Deen, danwel onder een andere merknaam, verkrijgbaar blijft.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
India Visser 

History

Signatures