U, de petitionaris
Whatsapp image 2020 11 13 at 13.51.34

Behoud kinderboerderij Tanthof en kindertuin de Boterbloem, zoals ze zijn

7.234 ondertekeningen

De toekomst van kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof en Kindertuin De Boterbloem staat op het spel door mogelijke bouw v/e scholencluster voor 1000+ kinderen. In de conceptplannen is onvoldoende ruimte voor een kinderboerderij en kindertuin. Teken de petitie en help de groene oase te behouden!

Petitie

Wij

Vrijwilligers, bezoekers, omwonenden, Delftenaren en alle (andere) groenliefhebbers in de omgeving.

 

constateren

  • Gemeente Delft heeft besloten een onderzoek uit te voeren voor het plaatsen van een scholencluster met ruim 1000 leerlingen, op de plek van kinderboerderij, waterspeeltuin 'Tanthof' en kindertuin ‘de Boterbloem’.
  • Er wordt onderzocht of een ‘groene campus’ mogelijk is, maar daarop is amper plek voor een kinderboerderij. Een paar geiten en konijnen naast een megaschool is géén kinderboerderij!
  • Ook de kindertuin wordt enorm ingeperkt door de plannen.
  • Dat er een plek moet zijn voor basisscholen, maar niet ten koste van de kinderboerderij, waterspeeltuin en kindertuin!

 

en verzoeken

Laat ons voortbestaan op de huidige plek én in ons huidige formaat. Dit is een unieke (gratis!) recreatieplek waarbij kinderen kunnen spelen én allerlei dieren ontmoeten. Behoud dus deze bijzondere oase van rust, natuur en dieren tussen (nu al) dichtbevolkte woonwijken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2021 
Petitionaris:
Remmelt Thijs 
Organisatie:
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen