U, de petitionaris
Image

Behoud karakteristiek Scheveningen

1.896 ondertekeningen

In een Scheveningen waarin steeds meer karakteristieke gebouwen wijken voor uniforme nieuwbouw willen we een signaal afgeven dat we dit willen stoppen. Er wordt veel gesloopt en de allure van de badplaats en de schoonheid van het vissersdorp worden te zeer aangetast.

Petitie

Wij

Mensen die Scheveningen in ere willen houden, herstellen en willen redden van nodeloze vernieuwing.

 

constateren

  • Dat er binnen een maand drie karakteristieke panden worden gesloopt terwijl er nog geen goedkeuring is voor nieuwbouw.

  • Het nieuwbouw concept is nog niet gepresenteerd aan de buurt en daarom zou sloop niet moeten plaatsvinden. Zie foto voor een beeld.

  • Dit is exemplarisch voor wat er steeds in Scheveningen gebeurt.

  • Bewoners op markante plekken krijgen geen werkelijke kans op meedenken over de buurt en lopen achter de feiten aan.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente de sloop tegen te houden tot er een plan is dat op acceptatie en instemming van bewoners en belanghebbenden kan rekenen.

Tot die tijd zou de sloopkogel niets mogen verwoesten omdat gedane zaken geen keer nemen. Wij zetten in op behoud en renovatie of herbouwen in lijn met wat is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
05-06-2018 
Petitionaris:
Natascha Bruti 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen