U, de petitionaris

Behoud kaartjes LowLands 2022

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


De kaartjes van LowLands 2021 willen wij graag behouden. Zo kunnen we niet misgrijpen als er een run op kaartjes komt volgend jaar, terwijl we al twee jaar gewacht hebben op het glorieuze festival. Dat zou zo ontzettend jammer zijn.

Petitie

Wij

Kaarthouders LowLands 2020/2021

 

constateren

Dat er een automatische refund wordt gegeven aan kaarthouders

 

en verzoeken

Dat wij onze kaarten van LowLands mogen behouden voor volgend jaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Mike van Stralen 

Geschiedenis

Ondertekeningen