U, de petitionaris
It buro

Behoud It Buro Bolsward

634 ondertekeningen

It Buro Bolsward, als maatschappelijke functie voor de hele stad, dreigt te verdwijnen. De gemeente heeft plannen om It Buro als Hét centrum voor gezondheid en vitaliteit in Bolsward gebouw te wijzigen naar woningen met een extra verdieping erop. Wij willen It Buro voor Bolswarders graag behouden!

Petitie

Wij

Gevestigde bedrijven in It Buro (Fysio-Actief, Mein Theater, Knip&Go etc..) en inwoners van Bolsward en omgeving

 

constateren dat:

  • Dat It Buro, aangewezen als hét centrum voor gezondheid en vitaliteit, in Bolsward dreigt plaats te moeten maken voor particuliere woningbouw.
  • De maatschappelijke functie van It Buro is van belang voor de inwoners van de stad Bolsward. Veel Bolswarders maken gebruik van deze maatschappelijke functie.
  • Hier zetten wij ons graag voor in, als inwoners van Bolsward. Voor elkaar, met elkaar! Het zou niet 'zo maar' mogen verdwijnen.
  • Binnen It Buro hebben gezondheidsdisciplines hun krachten gebundeld om als gespecialiseerd zorgverlener of middels samenwerking daadwerkelijk een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan de toenemende zorgvraag in Bolsward en omgeving.

 

en verzoeken

Dat It Buro, in zijn hoedanigheid als 'Hét centrum voor gezondheid en vitaliteit', zijn maatschappelijke functie behoudt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Súdwest-Fryslân 
Petitieloket:
Einddatum:
11-06-2023 
Petitionaris:
Jordi Plugge 
Organisatie:
Huurders & Omwonenden It Buro Bolsward 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Uitnodiging Inloopbijeenkomst verbouw Franekerstraat 3

Donderdagavond 30 maart a.s. is er een inloopbijeenkomst georganiseerd door A.H.

+Lees meer...

Bruinsma Leons Holding B.V. (eigenaar van het pand).

Op deze avond willen ze de inwoners van Bolsward uitnodigen om de plannen te delen en de tekeningen te laten zien. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de eigenaar van It Buro.

Mocht u interesse hebben? Dan bent u welkom op Donderdag 30 maart a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in Hotel Café de Groene Weide, Snekerstraat 2 te Bolsward. Aanmelden is niet nodig.

29-03-2023