You, the petitioner
It buro

Behoud It Buro Bolsward

633 signatures

It Buro Bolsward, als maatschappelijke functie voor de hele stad, dreigt te verdwijnen. De gemeente heeft plannen om It Buro als Hét centrum voor gezondheid en vitaliteit in Bolsward gebouw te wijzigen naar woningen met een extra verdieping erop. Wij willen It Buro voor Bolswarders graag behouden!

Petition

We

Gevestigde bedrijven in It Buro (Fysio-Actief, Mein Theater, Knip&Go etc..) en inwoners van Bolsward en omgeving

 

observe

  • Dat It Buro, aangewezen als hét centrum voor gezondheid en vitaliteit, in Bolsward dreigt plaats te moeten maken voor particuliere woningbouw.
  • De maatschappelijke functie van It Buro is van belang voor de inwoners van de stad Bolsward. Veel Bolswarders maken gebruik van deze maatschappelijke functie.
  • Hier zetten wij ons graag voor in, als inwoners van Bolsward. Voor elkaar, met elkaar! Het zou niet 'zo maar' mogen verdwijnen.
  • Binnen It Buro hebben gezondheidsdisciplines hun krachten gebundeld om als gespecialiseerd zorgverlener of middels samenwerking daadwerkelijk een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan de toenemende zorgvraag in Bolsward en omgeving.

 

and request

Dat It Buro, in zijn hoedanigheid als 'Hét centrum voor gezondheid en vitaliteit', zijn maatschappelijke functie behoudt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Súdwest-Fryslân 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-11 
Lead petitioner:
Jordi Plugge 
Organisation:
Huurders & Omwonenden It Buro Bolsward 
Website:

History

Signatures

Updates

Uitnodiging Inloopbijeenkomst verbouw Franekerstraat 3

Donderdagavond 30 maart a.s. is er een inloopbijeenkomst georganiseerd door A.H.

+Read more...

Bruinsma Leons Holding B.V. (eigenaar van het pand).

Op deze avond willen ze de inwoners van Bolsward uitnodigen om de plannen te delen en de tekeningen te laten zien. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de eigenaar van It Buro.

Mocht u interesse hebben? Dan bent u welkom op Donderdag 30 maart a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in Hotel Café de Groene Weide, Snekerstraat 2 te Bolsward. Aanmelden is niet nodig.

2023-03-29