U, de petitionaris

Behoud het KinderVakantieWerk in de Roosendaalse dorpen

741 ondertekeningen

Voor 2016 zijn de subsidieaanvragen van de KinderVakantieWerken uit de Roosendaalse dorpen geweigerd. Door middel van deze petitie willen wij aantonen dat het belangrijk is dat de gemeenteraad van Roosendaal (alsnog) gelden beschikbaar stelt voor de KinderVakantieWerken! U vindt dat toch ook?

Petitie

Wij

KinderVakantieWerk Nispen, Heerle/Moerstraten, Wouwse Plantage & Wouw.

 

constateren

Voor de leefbaarheid van de dorpen is het van grote waarde dat het KinderVakantieWerk voor de toekomst blijft behouden. Wij hopen dan ook dat de gemeenteraad van Roosendaal (alsnog) gelden beschikbaar stelt voor het KinderVakantieWerk in de dorpen!

 

en verzoeken

Graag verzoeken wij de gemeenteraad van Roosendaal om (alsnog) gelden beschikbaar te stellen voor het KinderVakantieWerk in Nispen, Heerle/Moerstraten, Wouwse Plantage en Wouw. Door middel van deze bijdrage kan het KinderVakantieWerk worden behouden, wat van groot belang is voor de leefbaarheid van deze dorpen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Roosendaal 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2016 
Petitionaris:
Stijn van Looveren 
Organisatie:
Samenwerking KinderVakantieWerken dorpen gemeente Roosendaal  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen