You, the petitioner
Petitie groenvernietiging

Behoud het groen in Almere

662 signatures

Wij willen de partijen die voor inbreiden zijn (laatste groene plekken in wijken volbouwen met woningen) duidelijk maken dat veel inwoners dit de vernietiging van het unieke karakter van de stad vinden en bij de volgende verkiezingen zullen stemmen op partijen die tegen deze groenvernietiging zijn.

Petition

We

De inwoners van Almere die geconfronteerd worden met bestemmingsplanwijzigingen van groen naar bouwgrond en de daarop volgende vernietiging van groen / bos om plaats te maken voor woningen in reeds volle woonwijken.

 

establish that:

Dat een flink aantal politieke partijen (PvdA, SP, CU, CDA, D66 en VVD) het bouwen van nieuwe woningen r├╝cksichtslos voor laten gaan op andere belangen zoals die van:

  • het woongenot van huidige bewoners,
  • het klimatologisch belang van bomen/groen,
  • biodiversiteit,
  • de leefbaarheid in een wijk en
  • het belang van dieren in dat groen.

 

and request

zo min mogelijk bos, bomen, groen op te offeren in bestaande wijken en zoveel mogelijk te zoeken naar goede alternatieven waar geen of minder bomen hoeven te sneuvelen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Lead petitioner:
Gertjan Mol 

History

Signatures

Updates

Nep Groen links

Ik vermeldde eerder niet Groen links bij de partijen die het Almeerse groen willen vernietigen, daar zij langs zouden komen om de situatie zelf te bekijken. Inmiddels is er iemand naar eigen zeggen wezen kijken, maar zij blijven bij hun standpunt.

+Read more...

Onbegrijpelijk in deze tijden van klimaatverandering en verlies biodiversiteit. Bij de volgende verkiezingen (16 maart) heeft u dus helaas slechts 2 opties als u tegen het verlies van bomen (in bestaande wijken) bent: PvdD of PVV. Denk goed na en geef svp de andere partijen een harde afstraffing voor hun vernietigende (bv. Pampushout) beleid.

2022-01-05

In het nieuws: Almere deze week

Onze stadskrant Almere DEZE WEEK heeft ook aandacht voor het onderwerp

Hartelijk dank aan de redactie!!.

2021-12-29