You, the petitioner
Ziekenhuis

Behoud eerste hulp Weert

8,047 signatures

Zorgverzekeraars willen de SpoedEisende Hulp van het Weerter ziekenhuis beperken. Als dat gebeurt moeten de 100.000 bewoners van Weert en omstreken naar Eindhoven of Roermond in acute nood. Onverantwoord en onacceptabel. Teken de petitie!

Petition

We

Inwoners van Weert en omstreken

 

observe

dat zorgverzekeraars, onder aanvoering van CZ, de Spoedeisende Hulp van het Weerter SJG ziekenhuis willen sluiten of beperken, waardoor de 100.000 mensen in de omgeving bij acute nood naar Eindhoven of Roermond moeten reizen. Door het verdwijnen van de Eerste hulp wordt een volgende, onacceptabele, stap gezet bij het uitkleden van de zorg in Weert en omgeving

 

and request

De spoedeisende eerste hulp in Weert niet te sluiten of te beperken

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-01 
Answer expected:
2016-05-02 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Paul Lempens 
Organisation:
actiecomité behoud eerste hulp weert 
Website:

History

Signatures

Updates

Facebook website

Beste ondertekenaars, Op www.facebook.com/eerstehulpweert kun je alle informatie volgen van onze actie. Jeordi Paul en Renate.

2014-04-03

Update petitie en oproep

Beste ondersteuner, Bedankt voor uw steun voor de petitie voor het behoud van de spoedeisende eerste hulp in Weert. Er is in korte tijd veel steun gekomen van meer dan zesduizend mensen voor onze actie.

+Read more...

Bij deze een 'update'. Om ook mensen zonder internet gelegenheid te bieden hun steun te betuigen, willen we in WC de Munt een standje zetten waar mensen kunnen tekenen, op een zaterdag van 10 tot 14 uur. We kunnen hier hulp gebruiken, dus mail mij als u een of twee uurtjes kunt meehelpen. Inmiddels is er ook een afdrukbare handtekeningenlijst te downloaden op https://drive.google.com/file/d/0B2NvQISx77B7S0F2V296YW5hb1k/preview,deze mag vrij verspreid worden. De inleverdatum hebben we op 25 februari gezet. Wellicht wordt dat verlengd. Ik moet nog besluiten over het aanbiedingsmoment van de petitie. Graag zou ik hier met jou over overleggen, ook over de voortgang van de petitie/actie. Mail mij op p.lempens@gmail.com liefst met telefoonnummer zodat we met wat mensen kunnen overleggen. Alle fracties in de gemeenteraad van Weert hebben het gemeentebestuur verzocht om de directie van het ziekenhuis actief te ondersteunen voor het behoud van de SEH. De cliëntenraad van het ziekenhuis heeft via twitter opgeroepen de petitie te ondersteunen. We wachten nog op een reactie van hun. Via onze facebookpagina kunt u ook op de hoogte blijven van deze actie. https://www.facebook.com/eerstehulpweert Organisaties die ons initiatief met naam willen ondersteunen, kunnen zich bij mij melden. Paul Lempens Actiecomité behoud eerste hulp Weertp.lempens@gmail.com

Facebookpagina
2014-02-21