You, the petitioner

Behoud een vakantie

265 signatures

De sociale faculteit in Tilburg heeft het plan om de huidige twee semesters te veranderen in vier blokken. Met dit plan zouden de herfst-, carnavals-, paas- en meivakantie verdwijnen. Docenten en studenten zullen zo vanaf februari maar liefst 24 weken onafgebroken met de studie bezig zijn.

Petition

We

Alle studenten en betrokkenen bij de Universiteit van Tilburg die het belang inzien van vakantie.

 

establish that:

Het invoeren van vier blokken, waarbij het derde en vierde blok ieder 10 weken plus een tentamenperiode zal omvatten, zal invloed hebben op de prestaties en de motivatie. Het betekent namelijk dat tussen kerst en de zomer geen vakantie aanwezig is. Niet alleen zal dit de prestaties en motivatie van de studenten en docenten schaden, ook activiteiten als studiereizen zullen hierdoor verdwijnen omdat studenten geen tijd meer hebben om mee te gaan.

 

and request

Wij zouden graag zien dat er ruimte wordt gemaakt rond de vaste feestdagen, zoals goede vrijdag, zodat men zo min mogelijk extra vrije dagen in moet ruimen ten opzichte van het huidige plan. Zo kan men toch studiereizen organiseren, biedt het studenten en docenten een moment van rust en gaan er zo min mogelijk collegedagen verloren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Geert-Jan van den Berg 

History

Signatures