U, de petitionaris
Kwartvanrutte 400

Behoud een brede Publieke Omroep

1.932 ondertekeningen

Onder het motto 'Voor een breed beeld - tegen het kwart van Rutte' verzetten wij ons tegen de bezuinigingen -van ongeveer een kwart van het omroepbudget- die het kabinet-Rutte wil doorvoeren.

Wij vrezen een kaalslag en denken dat de kerntaken en -waarden van de publieke omroep in gevaar komen.

Let op voor wie tekent: vergeet niet dat u een tweede mail krijgt waarmee u uw ondertekening moet bevestigen. Anders kunnen we niet zien dat u de petitie getekend heeft!

Petitie

Wij

medewerkers van de publieke omroep, kijkers, luisteraars en omroepleden,

 

constateren dat:

dat de voorgenomen bezuinigingen bij de Publieke Omroep van 200 miljoen euro destastreus zijn. Het gaat om een kwart van het budget. Dat raakt de diepe kern van de publieke omroep en kan niets anders betekenen dan kaalslag.

 

en verzoeken

de Tweede Kamer en het Kabinet de voorgenomen 200 miljoen euro bezuinigingen van tafel te vegen. In deze slechte economische tijden moet iedereen inleveren, en dus ook de omroep, maar 200 miljoen is buitenproportioneel.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
24-09-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Sander 't Sas 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bijeenkomst 4 november verplaatst naar Dutchview Studio 2

Wegens grote belangstelling is de bijeenkomst voor 'bezorgde omroepmedewerkers' op 4 november verplaatst van het Net 3 gebouw naar DutchView Studio 2 op het Mediapark. Komt allen! Aanvang 10.00 uur..

29-10-2010