You, the petitioner
Fb img 1563774687378

Behoud DJ Raton Rabioso voor de Cuban Salsa scene!

DJ Raton Rabioso uit België is voor mij één van de beste Cuban salsa DJ's van de BeNeLux! Hij heeft aangegeven te willen stoppen, en dat vind ik en meerdere met mij jammer! Daarom ben ik deze petitie gestart! Ik wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen en hem zo van gedachten doen veranderen!

Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Petition

We

De liefhebbers van lekkere en dansbare Cuban music in Nederland en België

 

observe

dat DJ Raton Rabioso het besloten heeft om te stoppen, maar dat wij als fans van zijn muziek ons niet daarbij neerleggen

 

and request

DJ Raton Rabioso om terug te komen op zijn beslissing

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
contactorgaan gemeenschap 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-20 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 
Organisation:
Plaza Danza 

History

Signatures