U, de petitionaris
Loods foto 2 archief

Behoud de Theaterloods in Vogelwijk voor cultuur

1.079 ondertekeningen

Wij willen de loods aan de Haagse Laan van Poot 97 behouden voor cultureel gebruik en er kleinschalige toneelvoorstellingen kunnen geven. Ook willen we wijkinitiatieven een plek bieden. Hiermee verkleinen we het tekort aan (kleine) speelplekken en voorzien we in een behoefte. De status van broedplaats (voor podiumkunsten) willen wij behouden.

Petitie

Wij

bewoners van de Vogelwijk en omstreken, betrokken Hagenaars en (toekomstige) bespelers en gebruikers van de loods,

 

constateren dat:

  • de loods belangrijk cultureel erfgoed is,
  • de loods vanwege een schrijnend tekort aan vierkante meters voor cultureel gebruik, niet verloren mag gaan,
  • de loods al 6 jaar de enige broedplaats voor podiumkunsten is,
  • er al teveel kleine speellocaties gesloten zijn en er voor wijkinitiatieven of amateurtoneel nauwelijks nog betaalbare locaties zijn,
  • het verduidelijken van de bestemming van de loods (openbare dienstverlening) de goedkoopste manier is om een volwaardige broedplaats te creĆ«ren,

 

en verzoeken

het gebruik van de loods als volwaardige broedplaats (dus inclusief presentatie) mogelijk te maken, noodzakelijk achterstallig onderhoud uit te voeren en het pand voor nog minstens 10 jaar in gebruik te geven aan de huidige gebruikers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Petitionaris:
Alec Martel 
Organisatie:
Stichting House of Rat 

Geschiedenis

Ondertekeningen