You, the petitioner
Both terraces

Behoud de terrassen aan de Riviervismarkt in Haarlem

370 signatures

De gemeente wil terug naar de situatie van voor de pandemie. Ofwel: terug naar een rommelige kluwen fietsen tegen de kerk. Onwenselijk en met een gratis stalling om de hoek onnodig. De terrassen hebben gezorgd voor meer allure en sociale controle, staan niet in de weg en moeten worden behouden.

Petition

We

Bezoekers, ondernemers, omwonenden en iedereen die tegen achteruitgang is.

 

observe

  • Dat de huidige situatie op de Riviervismarkt beter is dan die waar de gemeente naar terug wil.
  • Waar voorheen verwaarloosde fietsenrekken en kluwen fiets(krott)en stonden, staan nu nette windschermen en gezellige terrassen, zonder dat de doorgang wordt beperkt.
  • De kerkzijde van de straat wordt nu door de ondernemers onderhouden, oogt nu uitnodigend en de toegenomen bedrijvigheid en daarmee sociale controle heeft het gevoel van veiligheid bevorderd.
  • Het is er autoluw, de doorgang wordt niet belemmerd en de fietsenrekken zijn onnodig. Er is nota bene om de hoek een gratis bewaakte fietsenstalling die tot laat in de avond open is.

 

and request

De gemeente Haarlem de uitbreiding van de terrassen aan de Riviervismarkt niet terug te draaien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Closing date:
2022-11-01 
Lead petitioner:
Fay MacCorquodale-Smith 
Organisation:
The Wolfhound 

History

Signatures