U, de petitionaris
Behoud be dus

Behoud de stadsbussen in Emmen

769 ondertekeningen

Het OV-bureau is van plan om de buslijnen 1 & 2 van en naar Angelslo en Emmerhout te schrappen. Daarom roepen wij het OV-bureau op deze beslissing stop te zetten en een vuist te maken richting de overheid om het openbaar vervoer in de regio te versterken.

Petitie

Wij

inwoners van de gemeente Emmen

 

constateren

  • dat met het schrappen van de stadslijnen naar Emmerhout en Angelslo het openbaar vervoer binnen onze gemeente en vanuit deze wijken drastisch wordt afgeschaald.
  • dat deze keuze ernstige gevolgen heeft voor de toegankelijkheid van het ziekenhuis voor inwoners van de verschillende wijken in Emmen.
  • dat deze bezuiniging mensen met een lager inkomen, jongeren, ouderen en chronisch zieke mensen buitenproportioneel raakt.

 

en verzoeken

dat het OV-bureau de stadslijnen 1 en 2 niet schrapt en een vuist maakt naar de overheid om meer te investeren in het OV in de regio.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Einddatum:
09-09-2022 
Petitionaris:
Frank Arling 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

OV-bureau gaat door met bezuiniging

We hebben meer dan 1200 handtekeningen opgehaald voor het behoud van de bussen maar helaas heeft het OV-Bureau besloten de bezuiniging door te laten gaan. Wij blijven ons inzetten voor een sterk en toegankelijk openbaar vervoer en hopen dat er snel meer geïnvesteerd word in het OV in Emmen.

+Lees meer...
11-09-2022