U, de petitionaris
Pexels fauxels 3184418

Behoud de school in Budel-Dorplein

398 ondertekeningen

Wij, een groep van betrokken en bezorgde ouders, zien dat onderwijs, leefbaarheid en het verenigingsleven in gevaar komt. Dankzij de inzet van onze leraren wordt momenteel goed onderwijs geleverd en is er een fijne en veilige sfeer in kleinschalig onderwijs, die wij graag behouden.

Petitie

Wij

bewoners van Budel-Dorplein en betrokkenen

 

constateren dat:

Het plan wat de SkoZok en de gemeente hanteert, rammelt. Slechte communicatie, stelt eigenbelang voorop.

 

en verzoeken

Dat de gemeente er alles aan doet om een school met goed onderwijs te behouden in iedere dorpskern van de gemeente, zo ook in Dorplein.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Cranendonck 
Petitieloket:
Petitionaris:
Roberto Vaes 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Laatste update

Vanavond is het zover de petitie wordt overhandigd en ik zal gaan spreken bij de gemeente in de raadszaal tijdens de raadsvergadering. We hopen dat er veel ouders met kinderen uit Dorplein komen naar de gemeente om 19:00.

+Lees meer...

Kun je niet aansluiten dan kun je deze online volgen op www.cranendonck.nl/webcast

24-01-2023

Update 2 Petitie

Aanstaande dinsdag de 24e wordt bij de raadsvergadering de petitie aangeboden aan de raadslieden, wethouders en burgemeester. Tevens is er ook spreekrecht aangevraagd om onze punten duidelijk te maken dat op de manier hoe het nu gaat niet door de beugel kan.

18-01-2023

Update Petitie

Deze petitie zal op 24 januari voor de raadsvergadering aan de gemeente worden aangeboden.

16-01-2023