You, the petitioner
Pexels fauxels 3184418

Behoud de school in Budel-Dorplein

398 signatures

Wij, een groep van betrokken en bezorgde ouders, zien dat onderwijs, leefbaarheid en het verenigingsleven in gevaar komt. Dankzij de inzet van onze leraren wordt momenteel goed onderwijs geleverd en is er een fijne en veilige sfeer in kleinschalig onderwijs, die wij graag behouden.

Petition

We

bewoners van Budel-Dorplein en betrokkenen

 

establish that:

Het plan wat de SkoZok en de gemeente hanteert, rammelt. Slechte communicatie, stelt eigenbelang voorop.

 

and request

Dat de gemeente er alles aan doet om een school met goed onderwijs te behouden in iedere dorpskern van de gemeente, zo ook in Dorplein.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Cranendonck 
Petition desk:
Lead petitioner:
Roberto Vaes 

History

Signatures

Updates

Laatste update

Vanavond is het zover de petitie wordt overhandigd en ik zal gaan spreken bij de gemeente in de raadszaal tijdens de raadsvergadering. We hopen dat er veel ouders met kinderen uit Dorplein komen naar de gemeente om 19:00.

+Read more...

Kun je niet aansluiten dan kun je deze online volgen op www.cranendonck.nl/webcast

2023-01-24

Update 2 Petitie

Aanstaande dinsdag de 24e wordt bij de raadsvergadering de petitie aangeboden aan de raadslieden, wethouders en burgemeester. Tevens is er ook spreekrecht aangevraagd om onze punten duidelijk te maken dat op de manier hoe het nu gaat niet door de beugel kan.

2023-01-18

Update Petitie

Deze petitie zal op 24 januari voor de raadsvergadering aan de gemeente worden aangeboden.

2023-01-16