You, the petitioner
Download

Behoud de nachttrein naar Amersfoort

325 signatures

In 2019 en 2020 rijdt er nog een nachttrein op vrijdag en zaterdag van Amersfoort naar Utrecht en terug. Helaas wil de gemeente Amersfoort de financiering mogelijk stopzetten. Amersfoort Centraal station wordt daarmee afgesloten van het nachtnet.

Petition

We

Gebruikers van het nachtnet, studenten in Amersfoort en omgeving en andere bezorgde burgers

 

observe

Dat reizigersaantallen van het nachtnet de eigen doelstelling van de gemeente van minimaal 51 reizigers haalt. De reizigersaantallen een stijgende lijn vertonen. Amersfoort sinds kort Centraal Station heeft en als volwaardige stad aangesloten moet blijven op het nachtnet met Utrecht.

 

and request

De gemeenteraad in te stemmen met de benodigde financiering om na 2020 Amersfoort aangesloten te blijven op het nachtnet.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amersfoort 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-15 
Lead petitioner:
Daan Hermsen 
Organisation:
Red de trein! 
Website:

History

Signatures

Updates

Motie is AANGENOMEN!!

Geweldig nieuws dat het nachtnet behouden blijft voor Amersfoort !!! Dank aan alle steunende partijen en ondertekenaars van onze petitie. .

2019-11-05

Motie in de raad

Op 5 november vanaf 19:00 uur vergadert de gemeenteraad van Amersfoort. Een motie van D66, Groenlinks, PvdA en SP voor het behoud van het nachtnet zal dan behandeld worden.

+Read more...

De vergadering is hier live te volgen De motie is hier te bekijken

2019-11-04

reddetrein.nl

De petitie is nu ook bereikbaar via Reddetrein.nl Nu is het nog makkelijker om vrienden, kennissen, familie en anderen de petitie te laten tekenen!.

2019-11-01