You, the petitioner
Img 7087

Behoud Buurtcentrum De Mussen

1,562 signatures

Het bruisende Buurtcentrum De Mussen in de Schilderswijk dreigt na bijna 100 jaar te verdwijnen. De 2000 wekelijkse bezoekers, waaronder 900 kinderen hebben het nakijken. Oorzaak is dat de subsidie van de gemeente Den Haag al sinds 2005 niet meer is verhoogd.

Petition

We

Bewoners uit de Schilderswijk, vrijwilligers en partners van De Mussen

 

observe

dat De Mussen een tweede huis is voor √°lle bewoners van de Schilderswijk. Meisjes en jongens, ouderen en jongeren, kinderen en volwassenen komen naar De Mussen om te ontmoeten, te leren, te spelen en te sporten, talenten te ontwikkelen en nieuwe kansen te benutten. Zo levert De Mussen een noodzakelijke en onmisbare bijdrage aan de leefbaarheid van de wijk.

 

and request

de gemeente Den Haag om samen met De Mussen tot een oplossing te komen om ons buurtcentrum te behouden. De Mussen moet gesteund en behouden blijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-05 
Lead petitioner:
Nicoline Gr√∂tzebauch 
Organisation:
Buurtcentrum De Mussen 

History

Signatures