U, de petitionaris
Abelen loskade

Behoud bomen Loskade Middelburg

127 ondertekeningen

De raad van Middelburg heeft besloten dat de Abelen aan de Loskade weg moeten. Adviezen van deskundigen van Tuinvanzeeland ea zijn opzij geschoven. Weer een groen stukje Middelburg verdwijnt. Bomen zijn groen kapitaal en dragen bij aan een gezonde leefomgeving. Teken voor behoud, #reddebomen

Petitie

Wij

Inwoners van Middelburg, bezoekers/toeristen & pleitbezorgers behoud groene & gezonde leefomgeving

 

constateren dat:

  • dat de gemeenteraad te weinig rekening houdt met de gemeenschap, met het belang van een groene omgeving, met de adviezen voor alternatieven en het belang van klimaatadaptatie onderkent;

  • dat er te makkelijk en te vaak bomen worden gekapt, terwijl deze bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een mooie stad: de bomen zijn het groene kapitaal!

 

en verzoeken

De besluitvorming in heroverweging te nemen en daarbij rekening te houden met de gevoelens van de gemeenschap, de adviezen van deskundigen Tuin van Zeeland e.a. en de (grotere) belangen van het behoud van bomen: een groene en gezonde leefomgeving, en een beter klimaat.

Het antwoord

Helaas, de bomen zijn gekapt

Helaas, de bomen zijn gekapt. Ondanks dat de petitie naar ons idee goed liep (tegelijkertijd liep er een papieren handtekeningenactie); er werden goede argumenten aangedragen door ondertekenaars. Maar de gemeente was niet vatbaar voor noch het aantal ondertekenaars noch de argumenten.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Middelburg 
Petitieloket:
Einddatum:
29-02-2016 
Antwoord verwacht:
10-03-2016 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
--  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Helaas, de bomen zijn gekapt

Helaas, de bomen zijn gekapt. Ondanks dat de petitie naar ons idee goed liep (tegelijkertijd liep er een papieren handtekeningenactie); er werden goede argumenten aangedragen door ondertekenaars.

+Lees meer...

Maar de gemeente was niet vatbaar voor noch het aantal ondertekenaars noch de argumenten

24-05-2016