You, the petitioner
Hitlandselaan bomen

Behoud bomen Hitlandselaan

677 signatures

Recreatieschap Hitland van de gemeenten Capelle en Zuidplas wil de 230 prachtige populieren weghalen die de Hitlandselaan zo karakteristiek maken en die de biotoop zijn voor miljoenen dieren en andere organismen.

Petition

We

als bezorgde inwoners van de gemeenten Zuidplas en Capelle aan den IJssel

 

observe

dat de genoemde redenen om de 60 jaar oude bomen te kappen zijn veroorzaakt door achterstallig onderhoud en wortelproblemen die komen door het willens en wetens aanbrengen van een dichte asfaltlaag 28 jaar geleden, waarvan u wist dat dit de problemen zou veroorzaken die nu de reden zijn om ze om te zagen.

 

and request

alles in het werk te stellen de bomen te behouden door een nieuw doorlatend wegdek aan te leggen en de bomen als goed groenbeheerder te verzorgen tot ze sterven van ouderdom en dan pas te vervangen door nieuwe exemplaren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Samenwerkingsverband 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-11 
Lead petitioner:
Rob en Fiet Stolk 
Website:

History

Signatures

Updates

Ook mensen van Topparken willen bomen behouden

Al u de lijst van mensen ziet die meedoen met de petitie, dan is het niet gek dat ze van buiten de gemeenten Zuidplas en Capelle aan den IJssel komen. Het zijn de eigenaren van een chalet op Topparken die de bomen niet kwijt willen..

2018-12-06

Vanavond bij Radio Rijnmond

Na driekwartier praten bij de lokale Omroep Zuidplas vanmorgen, gaan we ons woordje doen bij Radio Rijnmond. Dit wordt vanavond uitgezonden samen met een interview met voorzitter van het recreatieschap Daan de Haas..

2018-12-06

De eerste reacties lopen binnen. Pers pakt het op.

Morgen om 11 uur zitten we bij Lokale Omroep Zuidplas. Gouwe IJssel Nieuws besteedt er morgen aandacht aan. Veel positieve reacties en mensen die het bericht delen. .

2018-12-05