You, the petitioner
Metaman goldmund ism orkater 45 bijgesneden

Ja, ik ben voor behoud van bewezen kwaliteit in de podiumkunsten!

11,741 signatures

Belangrijke podiumkunstinstellingen worden in hun voortbestaan bedreigd. Ze maken de mooiste theaterstukken, dansvoorstellingen en concerten, begeleiden nieuw talent en enthousiasmeren kinderen voor cultuur. Wel goede plannen, geen budget. Alleen de politiek kan er nog voor zorgen dat ze blijven.

Petition

We

NAPK en Kunsten '92 zijn bezorgd over verlies van kwaliteit, expertise en ervaring in de podiumkunst

 

observe

Namens het veld, dat de minister van OCW voor 2017-2020 rust en stabiliteit in de cultuursector wil, dat er in een deel van de podiumkunstensector nu géén rust en stabiliteit is, dat een stelselherziening voor ná 2020 wordt voorbereid, dat producenten met decennialange expertise, ervaring en uitgebreide netwerken, meegenomen moeten worden in deze stelselherziening, dat ze daarom in 2017-2020 alsnog ondersteund moeten worden.

 

and request

de cultuurwoordvoerders van de Tweede Kamer om €9,5 miljoen voor de podiumkunsten toe te voegen aan de cultuurbegroting, voor het behoud van deze groep producenten die een belangrijk deel van het middenveld van de podiumkunsten vormt, en dit op 21 november tijdens de behandeling van de cultuurbegroting kenbaar te maken aan de minister.

The answer

Petitie overhandigd aan de Tweede Kamer op 15 november 2016

De petitie is overhandigd aan de Tweede Kamer op 15 november 2016 om 13:45. Ontvangers namens de Kamercommissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap waren: A.G. Wolbert, J.J. (Jasper) van Dijk, M.S. van Veen, J.G.P. Vermue, F. Koser Kaya, M.M. van Toorenburg.

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-15 
Answer expected:
2016-12-07 
Status:
Closed 
Organisation:
NAPK en Kunsten '92 namens het hele veld 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie overhandigd aan de Tweede Kamer op 15 november 2016

De petitie is overhandigd aan de Tweede Kamer op 15 november 2016 om 13:45. Ontvangers namens de Kamercommissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap waren: A.G.

+Read more...

Wolbert, J.J. (Jasper) van Dijk, M.S. van Veen, J.G.P. Vermue, F. Koser Kaya, M.M. van Toorenburg.

2016-12-09