U, de petitionaris
Beeldentuin dsc 4350 %28002%29

Behoud Beeldentuin Beerschoten voor De Bilt

1.042 ondertekeningen

In 2009 schonk kunstenaar Jits Bakker 30 beelden aan de Provincie Utrecht: Beeldentuin Beerschoten was geboren. Het Utrechts Landschap wil dit terrein herinrichten en de Provincie wil van de kosten af. Dit park is een belangrijke trekpleister voor De Bilt. Daarom: redt de Beeldentuin Beerschoten

Petitie

Wij

Fracties van D66, Beter De Bilt, GroenLinks, PvdA, CDA, CU, Bilts Belang en SP, van gemeente De Bilt

 

constateren

Dat de Beeldentuin een belangrijke trekpleister is voor bezoekers uit de hele regio, die daarna een boswandeling in de nabijheid kunnen maken. Het bericht dat de Beeldentuin zou verdwijnen heeft tot veel boze reacties en onbegrip geleid. Daarom nemen wij het initiatief om steun te verwerven tot behoud van deze bijzondere plek in De Bilt. De Beeldentuin, met werk van Jits Bakker, vormt een belangrijke schakel in ons cultuurhistorisch erfgoed.

 

en verzoeken

Wij verzoeken het Utrechts Landschap al het mogelijke te doen om de Beeldentuin te behouden voor De Bilt en de vele bezoekers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
natuurbeheerder 
Petitieloket:
Einddatum:
24-07-2016 
Petitionaris:
Frans Poot 
Organisatie:
Gemeenteraad De Bilt 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen