U, de petitionaris
Ac nuth 900 599 80 c1

Behoud activiteitencentrum SGL Nuth

232 ondertekeningen

Door bezuinigingen en de invoering van de WMO kunnen er minder cliënten naar SGL. Steeds hoger wordende vervoerskosten zijn mede de oorzaak. Men wil dat cliënten hun dagbesteding in hun woon nabij situatie vinden. Het arbeidsmatige activiteitencentrum heeft een streekfunctie waar jongeren genieten van hun dagbesteding.

Petitie

Wij

Eenieder die een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke participatie van de cliënten van SGL Nuth

 

constateren

Onlangs hebben wij, de cliënten van arbeidsmatig activiteitencentrum Nuth, een brief gekregen die ons enorm verdrietig maakte. Door kosten die de pan uit rijzen en de wet WMO is het exploiteren van SGL in Nuth niet haalbaar. Dit vinden wij VERSCHRIKKELIJK! Voor veel jongeren uit Limburg is dit activiteitencentrum een uitkomst, een veilige basis om de maatschappelijke participatie te vergroten. Wij willen niet alweer in de molen terecht komen op zoek naar een nieuwe plek!

 

en verzoeken

Wij verzoeken bewindvoerders kritisch te kijken naar de praktische uitvoering van de ingevoerde plannen en bezuinigingen. Daarnaast is het belangrijk om een analyse te maken van de gevolgen.

In de tussentijd verzoeken wij de bewindvoerders te onderzoeken naar mogelijkheden om onze veilige basis open te houden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-11-2016 
Petitionaris:
piet 
Organisatie:
Stichting Gehandicaptenzorg Limburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen