U, de petitionaris
Parra petitie

Beeld van Piet Parra in het Flevopark

1.640 ondertekeningen

Parra is een icoon in de internationale street culture scene, met exposities wereldwijd en een overzichtstentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam.

Appelsap organiseert sinds 2000 festivals en culturele events en zet zich als stichting in om jongeren met kunst en cultuur kennis te laten maken.

Vind je het ook belangrijk of gewoon supertof dat er een beeld van Parra in het Flevopark komt? Laat het hier dan weten en deel deze petitie!

Petitie

Wij

De Amsterdammers

 

constateren

  • Parra is een icoon in de internationale street culture scene, met exposities wereldwijd en een overzichtstentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam.

  • In de openbare ruimte is vaak nog weinig plaats voor werk van jonge kunstenaars. Omdat we deze generatie een stem willen geven heeft Appelsap de handen ineen geslagen met kunstenaar Parra om Amsterdam een bijzonder beeld te schenken.

 

en verzoeken

een beeld van Piet Parra in het Flevopark.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
fonds 
Petitieloket:
Einddatum:
06-10-2017 
Organisatie:
Stichting Appelsap 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het Parool: "Organisatie Appelsap start petitie voor Piet Parra-beeld in Flevopark"

'Stichting Appelsap is een petitie gestart om een beeld te plaatsen van kunstenaar Piet Parra in het Flevopark. Initiatiefnemers Stichting Appelsap en Parra vinden dat er te weinig werk van jonge kunstenaars in het Amsterdamse straatbeeld te vinden is.

+Lees meer...
24-02-2017