You, the petitioner
Img 20220317 212059 scaled ccexpress

Beëindig de samenzwering en het machtsmisbruik in onze moslimgemeenschap

300 signatures

Steun ons bij het stoppen van machtsmisbruik en samenzwering onder de geestelijke leiding doormiddel van het eenzijdig ontslag van bestuursleden zonder reden of wederhoor. Laten we een einde maken aan deze onrechtvaardigheid tegen onze moslimgemeenschap.

Petition

We

leden van de moslimgemeenschap in Nederland

 

observe

  • met grote bezorgdheid het machtsmisbruik en de samenzwering onder leiding van de geestelijke leider van de lokale gemeenschap
  • De geestelijke leider heeft eenzijdig, zonder opgaaf van redenen en zonder wederhoor het ontslag van de secretaris en de penningmeester van Moskee Taibah en het bestuur van stichting Jamia Madinatul Islam ten onrechte aangetekend.
  • Gelukkig is het ontslag van het bestuur van Jamia ingetrokken door druk vanuit de gemeenschap.
  • Dit eenzijdige en onrechtmatige gedrag van de geestelijke leiding is een grote bron van bezorgdheid voor onze gemeenschap.

 

and request

  • een einde aan dit machtsmisbruik en de samenzwering door de geestelijke leiding.
  • Wij verwachten eerlijkheid en transparantie in de leiding van onze gemeenschap en dus een gesprek met de geestelijke leiding.
  • Deze onrechtvaardigheden tegen onze gemeenschap aan te pakken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2023-02-28 
Lead petitioner:
Afsal Gaffar 
Organisation:
Stichting TWM 

History

Signatures