You, the petitioner
Fb img 1506427902661

Anti-hondenbelasting Den Haag

111 signatures

Ik wil een petitie maken tegen hondenbelasting. Waarom? Nou, omdat er niks voor de honden gedaan wordt. Hun plekken worden juist allemaal weggehaald. Wat doen ze met de hondenbelasting? Nou, niks voor de honden in ieder geval. Nu heb ik met de gemeente gebeld omdat ik het raar vind dat de hondenplekken verdwijnen terwijl we wel hondenbelasting betalen. Toen werd ik doorverbonden met iemand die daar wel vanaf wist, zeiden ze. Ik stelde mijn vraag en mevrouw ging in discussie waardoor ik begon over dat de hondenplekken weggehaald worden. Mevrouw hing mij meteen op. Nadat ik teruggebeld had werd ik ook niet meer geholpen. Ik vind het belachelijk.

Petition

We

Ik verwacht honden/dierenliefhebbers die ook vinden dat er meer voor het dier gedaan moet worden

 

observe

  • er wordt niks voor de honden gedaan

  • hun plekken worden juist allemaal weg gehaald

  • het is raar dat de hondenplekken verdwijnen, terwijl we wel hondenbelasting blijven betalen

  • het wordt gebruikt voor speeltuinen, de straat en afval ophalen. Laat ze een hondenpark / speeltuin maken waar de honden niet uitkunnen, dus met hekken er omheen.

 

and request

dat hondenbelasting wordt afgeschaft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2018-01-01 
Lead petitioner:
Manuela bastiaan  
Website:

History

Signatures