U, de petitionaris
Fb img 1506427902661

Anti-hondenbelasting Den Haag

119 ondertekeningen

Ik wil een petitie maken tegen hondenbelasting. Waarom? Nou, omdat er niks voor de honden gedaan wordt. Hun plekken worden juist allemaal weggehaald. Wat doen ze met de hondenbelasting? Nou, niks voor de honden in ieder geval. Nu heb ik met de gemeente gebeld omdat ik het raar vind dat de hondenplekken verdwijnen terwijl we wel hondenbelasting betalen. Toen werd ik doorverbonden met iemand die daar wel vanaf wist, zeiden ze. Ik stelde mijn vraag en mevrouw ging in discussie waardoor ik begon over dat de hondenplekken weggehaald worden. Mevrouw hing mij meteen op. Nadat ik teruggebeld had werd ik ook niet meer geholpen. Ik vind het belachelijk.

Petitie

Wij

Ik verwacht honden/dierenliefhebbers die ook vinden dat er meer voor het dier gedaan moet worden

 

constateren dat:

  • er wordt niks voor de honden gedaan

  • hun plekken worden juist allemaal weg gehaald

  • het is raar dat de hondenplekken verdwijnen, terwijl we wel hondenbelasting blijven betalen

  • het wordt gebruikt voor speeltuinen, de straat en afval ophalen. Laat ze een hondenpark / speeltuin maken waar de honden niet uitkunnen, dus met hekken er omheen.

 

en verzoeken

dat hondenbelasting wordt afgeschaft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
01.01.2018 
Petitionaris:
Manuela bastiaan  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen