U, de petitionaris

Anouk moet het commentaar gaan geven bij het Eurovisie Songfestival

Reden voor afwijzing:

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Anouk is zo eerlijk en vakkundig dat zij uitermate geschikt, zo niet het meest geschikt is om deze klus te klaren. Daar wordt de muziek misschien niet beter van, maar wel je avond.

Petitie

Wij

Televisiekijkend en muziek minnend Nederland.

 

constateren

Dat het Eurovisie Songfestival vervalt tot een avond vol freaks en niets met muziek te maken hebbende mafkezen. Ook TVOH hard in kwaliteit achteruit loopt en Anouk blijkt door haar commentaar te blijven zorgen voor kwaliteit en dé reden om naar dit programma te blijven kijken.

 

en verzoeken

de NPO dringend om alles in het werk te stellen dat Anouk in ieder geval in 2020 en indien dit niet meer mogelijk is 2021 het commentaar verzorgt bij het Eurovisie Songfestival.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
31-03-2020 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen