U, de petitionaris

Anouk as the new member for K3

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Klaasje has left K3, so there needs to be a new member. Anouk is THE perfect candidate, but she needs a little push. Who will help this girl to a new career?

Petitie

Wij

We are a group of K3-fans who are passionate about the future of K3, but also have grown up as fans and want K3 to have a succesfull future. With Anouk , that's absolutely possible.

 

constateren

Anouk should audition for K3

 

en verzoeken

Please sign this petition, to convince Anouk she needs to audition for becoming the third member of K3

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Aleksandra van der Linden 

Geschiedenis

Ondertekeningen