You, the petitioner
20210226 162037

Andere locatie voor de 4000 evenementen parkeerplaatsen in woonwijk Nobelhorst

308 signatures

De planning is dat er 4000 evenementen parkeerplaatsen gerealiseerd gaan worden aan de rand van de woonwijk Nobelhorst. (voor de Floriade). Waar scholen zijn, kinderen spelen, mensen fietsen van en naar hun werk etc. Dat er meer parkeerplaatsen komen dan er voordeuren zijn in Nobelhorst.

Petition

We

De bewoners van Nobelhorst, Vogelhorst, en overige bewoners van Almere Hout

 

observe

  • Overlast door de hoeveelheid voertuigen in de wijk en het gevaar dat dit met zich meebrengt, Te denken valt aan spelende kinderen etc.
  • 4000 parkeerplaatsen voor voertuigen is meer dan Nobelhorst aan voordeuren telt.
  • De 4000 voertuigen trekken ook criminaliteit aan van personen die op goederen uit zijn in de voertuigen.
  • Deze personen zullen uiteindelijk ook de wijk in trekken als er geen waardevolle goederen in de voertuigen aanwezig zijn.

De veiligheid komt in het geding en de criminaliteit in de wijk zal stijgen als deze parkeerplaatsen aan de rand van een woonwijk komt.

 

and request

Wij vragen een verplaatsing van deze 4000 evenementen parkeerplaatsen naar een locatie waar de wijken in Almere Hout, Vogelhorst en Nobelhorst geen hinder en/of overlast hebben van de aankomende, vertrekkende voertuigen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-04 
Lead petitioner:
Nick Nietveld  

History

Signatures