U, de petitionaris
Geef je mening

Ander kiesstelsel rayoncommissie

Volgens ons is het van het grootste belang dat de vertegenwoordigers in de rayoncommissie weten wat de werkvloer wil.

Om die reden willen we graag zien dat er persoonsverkiezingen voor de rayoncommissie worden gehouden waarbij de werkvloer het voor het zeggen heeft. Kortom: De rayoncommissie is van de WERKVLOER en die willen geen bemoeienis van bonden of ondernemingsraad ( Wel hun ondersteuning als het nodig is).

Dus steun ons en laat weten dat je het ook anders wil!

Petitie

Wij

de werkvloer, collega's

 

constateren

  • naar aanleiding van de uitslag van 2016 voor de rayoncommissie-verkiezingen in de diverse vestigingen hebben we een brief gestuurd naar de ondernemingsraad met een dringend verzoek om NIET meer het huidige kiesstelsel (lijstverkiezingen) te gebruiken in de toekomst.

  • Maar is de rayoncommissieverkiezing niet eerlijk voor ons? Nee, de bonden spreken en delen hun voorkeur in door personen, die zij in de rayoncommissie willen, op een verkiesbare plaats te zetten (wel of niet via commissies) en de persoon die een stem aan de werkvloer geeft, wordt zo niet volledig gerespecteerd.

 

en verzoeken

De rayoncommissie is van de WERKVLOER en die willen geen bemoeienis van bonden of ondernemingsraad (Wel hun ondersteuning als het nodig is). Gebruik NIET meer het huidige kiesstelsel (lijstverkiezingen).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vakbond 
Petitieloket:
Einddatum:
25.07.2016 

Geschiedenis

Ondertekeningen