U, de petitionaris
Fmradio

Analoge FM-radio via de Ziggokabel moet blijven

1.803 ondertekeningen

Op 12/11/19 heeft Ziggo met een persbericht, over het Gigabit-internet, kenbaar gemaakt dat men overweegt om het FM-radiosignaal af te bouwen om extra bandbreedte beschikbaar te maken. 100.000ende Ziggo klanten die analoge FM radio via de kabel op een tuner of receiver ontvangen, worden radioloos.

Petitie

Wij

radioliefhebbers die genieten van analoge FM radio via de Ziggokabel

 

constateren

dat Ziggo overweegt om het analoge FM-radiosignaal via de kabel, waar we als klant van Ziggo als product gewoon voor betalen, af te bouwen om extra bandbreedte beschikbaar te maken voor het Gigabit-internet en daarmee 100.000en Ziggo klanten met analoge radio ontvangst via de kabel dupeert en stereoreceivers en tuners op slag waardeloos maakt.

 

en verzoeken

Ziggo hun FM-radio liefhebbende klanten te respecteren door het analoge FM-radiosignaal via de kabel niet af te bouwen maar onverkort te blijven doorgeven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Einddatum:
10-02-2021 
Petitionaris:
FM radio liefhebber 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen