U, de petitionaris

Als ZIGGO stopt met het uitzenden van de F1 ga ik naar een andere provider!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Ziggo wil niet doorgaan met F1 omdat te duur zou zijn, al jaren heeft juist ZIGGO kapitalen aan ons F1 liefhebbers verdiend . Wij roepen ZIGGO op alles op alles te zetten om de F1 voor ons liefhebbers te behouden.

Petitie

Wij

Formule 1 liefhebbers én fans van Max Verstappen en alle andere coureurs van het veld,

 

constateren

Wij hebben ZIGGO groot gemaakt omdat zij ons de F1 fans bediende met prachtige programma's en raceverslagen. Nu zij het te duur vinden willen zij hiermee gaan stoppen.

 

en verzoeken

Wij eisen dat ZIGGO alles op alles gaat zetten om ons toch te blijven voorzien in onze PK-behoeften, pitsmomenten, vrije trainingen, de kwalificatie, en het raceverslag en natuurlijk het Formule1 Café..

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Nico van den Bent 

Geschiedenis

Ondertekeningen