You, the petitioner

Almere hondenpoep-vrij

383 signatures

Deze petitie verzoekt de Gemeente Almere om het de hondenbezitters zo eenvoudig mogelijk te maken hun hondenpoep op te rapen en weg te werpen. Bijvoorbeeld door zakjesdispensers en vuilnisbakken te plaatsen.

Petition

We

Burgers uit Almere,

 

observe

dat Almere vol ligt met hondenpoep, zowel op groenstroken als op straat. Hondenbezitters schamen zich blijkbaar niet voor datgene wat hun hond achterlaat.

 

and request

de Gemeente Almere om het de hondenbezitters zo eenvoudig mogelijk te maken hun hondenpoep op te rapen en weg te werpen. Bijvoorbeeld door zakjesdispensers en vuilnisbakken te plaatsen. Verder moet er iets gebeuren aan het het normbesef, hondenbezitters moeten 'bewuster gemaakt' worden van het feit dat ze de woonomgeving vervuilen. Kinderen moeten continu gewezen worden op het feit dat ze niet over het gras mogen lopen, op de stoep moet je altijd blijven opletten en 'poepveldjes' stinken voor de direct omwonende (mn in de zomer).

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2009-08-21 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Cora Spaans 

History

Signatures

Updates

Petitie Almere hondenpoep-vrij na de zomer ingediend

In verband met langdurige ziekte van de indiener van deze petitie, zal het indienen hiervan na het zomerreces plaatsvinden..

2009-07-01