U, de petitionaris
Gregor stam 'openluchtzwembad is noodzaak in almere' %282%29

Almere heeft het (nog niet) - een openluchtzwembad

3.519 ondertekeningen

De inwoners van Almere wachten al vele jaren op een openluchtzwembad in combinatie met multifunctionele sport-/spelaccommodaties in een recreatiegebied. In de winter moet het openluchtzwembad overkapt worden, in de zomer open. Almere met ruim 204.000 inwoners zonder openluchtzwembad is niet denkbaar en onbespreekbaar. Het is de verantwoordelijkheid van de gemeente om sporten en recreëren het hele jaar door toegankelijk te maken voor ALLE Almeerders. Dus teken de petitie zodat er daadwerkelijk een begin gemaakt kan worden met het realiseren van een openluchtzwembad in Almere. Tevens roep ik iedereen die dit plan steunt op om deze petitie zoveel mogelijk te delen via sociale media.

Petitie

Wij

Ik Gregor Stam: Triatleet, Ambassadeur van het project “Almeerders tegen armoede” en initiatiefnemer van deze petitie, ben samen met vele stadgenoten van mening dat een openluchtzwembad in combinatie met multifunctionele sport-/spelaccommodaties in een recreatiegebied noodzakelijk is.

 

constateren

  • Dat het voor Almere van groot maatschappelijk belang is om een laagdrempelig multifunctioneel recreatiegebied te creëren waar ALLE Almeerders ongeacht budget, beperkingen en leeftijd kunnen zwemmen, sporten, en ontspannen.

  • Het openluchtzwembad met bijhorende sport-/spelaccommodaties dient door de gemeente Almere te worden opengesteld en beslist niet door marktpartijen te worden geëxploiteerd. Hiermee worden het belang, de gezondheid en het welbevinden van ALLE inwoners van Almere gediend

 

en verzoeken

De volksvertegenwoordigers van de gemeente Almere om gehoor te geven aan deze dringende oproep.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
15-11-2018 
Petitionaris:
Gregor Stam 
Organisatie:
Gregor Stam sportbegeleiding  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen