You, the petitioner
Petitie natura 2000 gld foto img 1032

Alle Gelderse Natura 2000-gebieden moeten blijven

3,873 signatures

De Gelderse natuur is van onschatbare waarde voor heel Nederland. In Gelderland liggen 15 Natura 2000-gebieden, waarvan de Veluwe het bekendst is. Het bestuur van de Provincie Gelderland mag geen Natura 2000-gebieden opgeven, maar moet zich juist inspannen voor het behoud en de verbetering ervan.

Petition

We

Iedereen die wil dat de 15 Natura 2000-gebieden in Gelderland deze status behouden

 

establish that:

  • Dat de Nederlandse overheid de Natura 2000-gebieden in Gelderland zelf bij de Europese Unie heeft aangemeld;
  • Dat de Natura 2000-status een zorgplicht met zich meebrengt;
  • Dat de provinciebesturen van Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland de regering hebben gemeld: "Handen af van onze Natura 2000-gebieden!";
  • Dat de Gelderse gedeputeerde Peter Drenth heeft gesteld dat er geen taboe rust op het opheffen van de Natura 2000-status van bepaalde gebieden

 

and request

Gedeputeerde Staten van Gelderland (het provinciebestuur) zich maximaal in te spannen vóór het behoud van alle Natura 2000-gebieden in Gelderland en de verbetering ervan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures