U, de petitionaris

A.K.N

9 ondertekeningen

Zij zal worden uitgewezen naar Irak zodra de IND het erover eens is dat ze weg moet! Ze heeft al negatief gekregen en hoger beroep is afgewezen. Ze is hier al 7 jaar en heeft een baan bij Kindex als overblijfjuf en ook nog eens vrijwilligster bij een bejaardentehuis als koffiedame.

Petitie

Wij

Kindex-collega's van de school "Het Kompas", iedereen die zich hier in kan vinden, uit Voorschoten/Leiden

 

constateren dat:

Wij Nederlanders en medelanders en medewerkers van Kindex en Collega's/ vrienden van A.K.N constateren... Dat een land, dat vrouwen uitzet, zijn hart uitzet, A.K.N die hier al 7 jaar woont, Met heel haar hart en ziel, Geen vlieg kwaad doet en een voorbeeldburger is. Hard werkt voor haar centen en daarnaast nog vrijwilligerswerk doet. Goed de Nederlandse taal onder de knie heeft, zelfs Christen is geworden. Dreigt te worden uitgezet omdat ze haar niet geloven. Ze is haar hele familie kwijt door geweld zelfs haar geliefde man. Voor haar ogen, welk zo een gruwel kan een mens verdragen. Maar ze wordt niet gelooft, de IND zou zelfs beweren dat haar verkrachtingen zouden zijn verzonnen. En dat haar man niet dood is. Ze heeft de rechtelijke papieren van alles. Maar ze wordt "NIET" gelooft. Welk een gruwel moet ze nog meer ondergaan.

 

en verzoeken

Wij verzoeken haar uitzettingprocedure te stoppen! Haar hier een nieuw leven gunnen. Daar heeft elke "goede" burger recht op ... Uitzetting betekent voor A.K.N "Christen" dat ze daar voor vuil wordt gebruikt en daarna zal sterven als een dier dat lijdt van de geestelijke en lichamelijke pijn. (Ze zal nog minder als een ezel worden behandeld en verkracht tot de dood erop volgt) Of nog erger een gruwelijke dood zal ondergaan. Wie elk wezen respecteert op deze wereld zal deze petitie ondertekenen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Angelique van der Luit 

Geschiedenis

Ondertekeningen