You, the petitioner
Ajaxstraat

AJAXSTRAAT MOET WEG!

De Ajaxstraat in Rotterdam moet weg!. de mensen in de omgeving hebben veel last van de straatnaam want het zijn allemaal Feyenoord-fans die daar wonen! ik ben dus ook een Feyenoord-Fan en ik woon er tegen over en ik vind dat niet leuk want elke keer wordt er gezegt jij ben voor Ajax haha!

Petition

We

Feyenoord-Fans willen graag dat de straatnaam weg gaat dat willen wij heel graag!!!!!

 

observe

het moet gewoon weg mee eens?

 

and request

een andere straatnaam-bord neerzetten graag!

Current status

We have send you an e-mail from webmaster@petities.nl. To continue with your petition you must follow the link in it.

 

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2014-07-30 
Status:
Draft 
Lead petitioner:
Mitchell van Gastel 

History

Signatures

Updates

ajaxstraat AD (algemeen dagblad Rotterdam)

De Rotterdamse Amanda den Hartog wil dat de naam Ajaxstraat verdwijnt uit haar stad. In een digitale petitie vraagt de Feyenoord-supporter of de verbinding in de wijk 110 Morgen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek niet een andere naam kan krijgen dan die van de Amsterdamse voetbalrivaal.

+Read more...

  Ajaxstraat in Rotterdam kan écht niet Lees ook 'Ajaxstraat hoort niet in Rotterdam' Het verzoek is doorgespeeld aan de gemeentelijke straatnamencommissie in Rotterdam, die vandaag bij elkaar komt.'Wij vinden het niet oké om een Ajaxstraat in Rotterdam te hebben. Wij verzoeken de straatnamencommissie deze naam te wijzigen,' schrijft Astrid, die zelf niet in de Ajaxstraat woont, maar deze bij toeval ontdekte. 'Een Ajaxstraat hoort niet thuis in Rotterdam,' gaat ze verder. De indienster zegt te spreken namens Rotterdammers, Feyenoord-supporters, mensen met een hart voor 010 en anderen.Sommige Feyenoord-fans en Rotterdammers nemen het woord Ajax liever niet in de mond en spreken van 'die club uit 020'. Veel supporters stonden in 2005 te juichen toen de Ajaxflat - de enige in Nederland - werd gesloopt. Hoewel de huizen verdwenen, ging de straatnaam niet verloren. Twee jaar later begon de bouw van nieuwe woningen als onderdeel van een grote opknapbeurt van de wijk 110 Morgen.Een bewoner van de Ajaxstraat noemt het verzoek overdreven. 'Het is een prima naam, niemand heeft er last van. Andere mensen vinden het ingewikkeld, de bewoners niet.'Kijk hieronder naar een reportage die ADtv in 2007 in de Ajaxstraat in Rotterdam maakte.

2014-04-30