U, de petitionaris
Ad1a1dd4 804f 4382 b673 955d27b00480

AH basic ice tea

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Wie mist het nou niet! Deze overheerlijke AH basic ice tea. Je kon zo veel er van drinken en je kon er niet genoeg van krijgen. Ze waren lekker goedkoop, goddelijk en als ze koud waren kon geen ander drankje dat overtreffen. Met dit petitie willen wij de AH basic ice tea pakken terug in de schappen!

Petitie

Wij

Wij ondertekenaars zijn mensen die de overheerlijke ice tea missen.

 

constateren

De AH basic ice tea was lekker goedkoop, lekkerste ice tea die er was en geen ander drankje kon dit overtreffen. De nieuwe AH refreshing ice tea is niet te zuipen en koud helemaal niet. Refreshing ice tea overtreft niet de AH basic ice tea.

 

en verzoeken

Wij verzoeken aan AH dat ze AH basic ice tea terug in de schappen zetten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
16-12-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Dennis Jansen 

Geschiedenis

Ondertekeningen