U, de petitionaris

AH Amsterdamsestraatweg moet tot middernacht open blijven!

28 ondertekeningen

Albert Heijn Konincks aan het begin van de Amsterdamsestraatweg mag vanaf eind januari niet langer tot middernacht open zijn. De winkel moet dan om 22.00 sluiten ondanks de enorme behoefte vanuit de gehele stad. Ben jij het ook oneens met deze eerdere sluiting en ben je voorstander van een avondsupermarkt, teken dan snel deze petitie!

Petitie

Wij

VIDIUS studentenunie is de centrale belangenbehartiger van alle studenten in Utrecht.

 

constateren

Dat ondanks een enorme behoefte aan een avondsupermarkt, het belang van omwonenden lijkt voor te gaan. De vraag is of de gemeente wel genoeg heeft gedaan om de overlast in te perken en of alle bewoners echt tegen de ontheffing zijn.

Wij denken dat een moderne grote stad als Utrecht minstens één avondsupermarkt zou moeten bezitten. We worden steeds flexibeler en supermarkten moeten hierin meegaan.

Geen kortere openingstijden maar betere handhaving!

 

en verzoeken

De gemeente om nog eens kritisch naar de ontheffing te kijken. Er is grote behoefte aan een avondsupermarkt. We moeten naar een moderne Winkeltijdenverordening toe. Kunnen niet meer supermarkten laat open zijn zodat de druk beter verspreid wordt? En zijn echt alle omwonenden tegen?

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te gaan met uw petitie volgt u de link in de e-mail.

 

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
13-01-2015 
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Isabelle Beelen 
Organisatie:
VIDIUS studentenunie 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen